2017. szeptember 13., szerda

Hajbeültetésem után 3-4 hónappal

A harmadik és a negyedik hónapban nem sok változás történt, szinte az összes beültetett hajszál kihullott, sőt még kicsit ritkább érzésem van mint a hajbeültetés előtt, de tudom, hogy ez csak átmeneti állapot. 

A 4. hónap elején tudtam eljutni az újabb kontrollra a HairHungary Klinikára. A doktornő szerint szépen regenerálódott a fejbőröm, már egyáltalán nem látszik a beavatkozás helye. Itt-ott már látok néhány hajszálat előbukkanni, bár még nem túl számottevő, nagyjából a beültetett hajszálak 5%-a.

Újabb kontrollra a beültetés utáni 4. hónap elején mentem.




De egyáltalán nem aggódom, mások blogján is olvastam, hogy a 3. és az 5. hónap közötti időszak nem túl látványos, ilyenkor a beültetett hajszálak már kihullottak, de az újak még nem bújnak elő. 

Ezért vigasztal, hogy hamarosan már a látványosabb periódusba lépek. Fent meghagytam néhány centisre a hajam, így valamelyest jól fedi a halántéknál ritkásabb részt, szóval már sapka nélkül sem érzem kellemetlenül magam. Hamarosan esedékes a következő vizsgálat, remélem addig látványosabb lesz a javulás! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése